یادگیری سئو

آنچه در این مقاله یاد می‌گیرید:

تصویر مینیاتوری نوشتاری سئو

توی فضای آنلاین، دیده شدن، به عنوان چیزی که برای هر کسب و کاری لازمه، تنها با مولفه‌ای به نام سئو انجام می‌گیره. در واقع دنیای گسترده یادگیری سئو سایت دنیای پر از شگفتی و پیچیدگی هست؛ اما در عین حال به قدری شیرین هم هست که هر روز داره به تعداد افراد علاقه‌مند به این حوزه افزوده میشه. در ادامه این مقاله با من همراه باشید تا توی یک سفر کوچیک شما رو با یک سری از اصول یادگیری مهارت سئو آشنا کنم.

چرا باید یادگیری سئو رو شروع کنم؟

فرض کنید شما در شغلی مشغول به کار هستید که هم جذابیت بالایی داره هم درخواست نیرو براش زیاده و در عین حال درآمد خوبی هم داره! وقتی شما یک سئو کار متخصص بشید، پروژه‌های زیادی به سمت‌تون میاد؛ چرا که شما تخصصی دارید که هرکسی نداره! تازه شما اگر اهل عمل باشید، می‌تونید با به روز نگه داشتن دانش‌تون، یک هیچ، از بقیه رقبای کاریتون جلو بزنید. انتخاب بهترین مدرس دیجیتال مارکتینگ هم یکی از مولفه‌های مهمه که شما رو در مسیر یادگیری، جلو میندازه. جذابیت این حرفه به خاطر اینه که شما در واقع با یک سایت می‌تونید با تعداد زیادی از افراد از طریق نتایج موتور جستجوگر گوگل ارتباط داشته باشید و اون‌ها رو با سایت خودتون آشنا کنید.

یه جذابیت دیگشم اینجاست که چالش‌ توی این شغل تمومی نداره؛ هرچقدر هم که خفن بشی باز هم با مسئله‌هایی رو به رو میشی که باید با خلاقیت حلشون کنی. 

تصویر نوشتاری سئو

پیش نیازهای یادگیری سئو چیست؟

قبل از شروع مبحث یادگیری سئو لازمه راجع به پیش نیازهای یادگیری سئو هم بدونید.

1.دانش مرورگر وب

قدم اول برای یادگیری سئو اینه که پیش نیازهاش رو کامل یاد بگیرید.

یک سری دانش کامپیوتری مثل مرورگرهای وب و موتورهای جستجو هست که باید با اون‌ها آشنا باشید؛ دانش‌هایی مثل:

دامین، URL و دونستن تفاوت بین HTTPS و HTTP

تفاوت بین مرورگرهای Firefox ،Chrome ،Safari و مرورگرهای دیگه

برنامه‌های افزودنی، پلاگین و addons

یادگیری چند برنامه افزودنی خاص مانند uBlock origin ،Wappalyzer 

دانش موتورهای جستجو مثل خزیدن (Crawling)، ایندکس کردن (Indexing)، انتخاب نتایج، نمایش نتایج جستجو به کاربر

2.آشنایی دستگاه‌ها به خصوص موبایل

به دلیل اینکه مقدار بالایی از ترافیک سایت‌ها از دستگاه‌های موبایل به خصوص اندروید و آیفون دریافت انجام میشن، لازمه که شما یک اطلاعات کلی راجع به این دستگاه‌ها داشته باشید؛ اطلاعاتی مثل:

رزولوشن‌های مختلف در دستگاه‌های مختلف

آشنایی با مرورگرهای وب موبایل

اپلیکیشن Google Now

Siri و Google Voice

دونستن چگونگی به اشتراک گذاری عکس در شبکه‌های اجتماعی

دونستن تفاوت‌هایی که در وب و اپلیکیشن وجود داره

3.دانش پایه HTML ،CSS ،javascript

لازمه که با تگ‌هایی مثل Bold ،Italic و Underline آشنا باشید

تگ‌های h1 تا h6 رو بشناسید

عنوان و meta tags که جزو عناصر مهم در سئو هستند رو بشناسید 

تگ a (تگی که صفحات و سایت‌ها رو به هم لینک میده)

تگ div

تگ‌های p و br

آشنایی با مباحث css

4.یادگیری سئو وردپرس

پست جدید برای ایجاد وبلاگ

ویرایش و یادگرفتن نحوه کار کردن برای ابزارهای مورد نیاز

دانش جذب کاربران جدید

توانایی اداره کردن کامنت‌ها

اطلاع و آشنایی با اصول CPANEL و DNS 

مراحل یادگیری سئو چیست؟

بعد از اینکه پیش نیازهای یادگیری سئو رو پشت سر گذاشتید، وقت طی کردن بقیه مراحل یادگیری سئو هست.

یادگیری مباحث تئوری

مرحله بعد، با آموزش سئو درست و حسابی شروع میشه. استفاده از دوره خیلی مقدماتی سئو واسه افرادی خوبه که تازه دارن با این فضا آشنا میشن و می‌خوان همین قدم اول رو محکم و اساسی بردارن. از دیگر منابع یادگیری سئو میشه به سایت‌های معتبری که مطالبی برای یادگیری سئو عرضه می‌کنن هم اشاره کرد. 

ویدیوهای آموزشی، کتاب‌ها، استفاده از دوره یادگیری سئو و… از دیگر منابع یادگیری سئو محسوب میشن که شما می‌تونید با استفاده از اون‌ها دانش سئو رو یاد بگیرید. 

تصویر مینیاتوری از سئو

کسب تجربه

کسب تجربه دومین مولفه مهم برای اینه که شما بتونید یک سئو کار ماهر بشید.

برای اینکه تجربه لازم رو کسب کنید یا می‌تونید خودتون سایت بزنید و با پیچ و خم‌های این مسیر از این طریق آشنا بشید و بعد به صورت فریلنسری کار کنید؛ یا هم اینکه به صورت کارآموز یه جا استخدام بشید.

یادگیری سئو چقدر طول میکشد؟

طبیعتا علمی که هر روز در حال پیشرفته، نیاز داره که شما همیشه در حال یادگیری مطالب جدید باشید؛ البته فکر نکنید که هرچی یاد بگیرید قرار نیست کافی باشه؛ نه، منظور از یادگیری همیشگی، یعنی اینکه شما باید سعی کنید هر چند وقت یک بار اطلاعات خودتون رو توی این زمینه به روز کنید تا یک مزیت رقابتی نسبت به سایر افراد داشته باشید. مدت زمان یادگیری سئو به اشتیاق و پشتکار شما هم بستگی داره. اینکه چه قدر پیگیر یادگیری باشید و به طور مداوم مطالب جدید یاد بگیرید خیلی مهمه؛ اما تاکید می‌کنم که استفاده از منابع معتبر یادگیری سئو برای اینکه بتونید این دانش رو اصولی یاد بگیرید هم خیلی اهمیت داره.

جمع بندی

همونطور که تجربه نشون داده، در هر حوزه تخصصی که ورود پیدا کنید، با حجم زیادی از عبارات و اصطلاحات جدید روبرو میشید؛ سئو هم از این قاعده مستثنی نیست. برای یادگیری بهتر این مباحث می‌تونید از مقالات مختلف یا کتاب‌های سئو برای یادگیری مقدماتی سئو استفاده کنید. درک سئو ممکنه برای افرادی که باهاش آشنایی ندارن سخت باشه. این سختی به خاطر اینه که بعضی‌ها فکر می‌کنن یک سری روش‌ها هست که با رعایتشون می‌تونن سئو رو روی سایت پیاده کنن و توی صفحه اول نتایج گوگل قرار بگیرن؛ اما وقتی با پیاده سازی اون روش‌ها، می‌بینن که پیشرفتی حاصل نمیشه، فکر می‌کنن که سئو سخته؛ غافل از این که این طرز فکر از پایه غلطه! هرکسی برای موفقیت توی سئو، باید صبر و تلاش بالایی داشته باشه و دائما دنبال آزمون و خطا، تحلیل و پیدا کردن روش‌های جدید باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *