بهترین مدرس سئو

سئو، یک فرایند تخصصی‌ در جهت بهینه سازی سایت و کسب رتبه خوب توی صفحه نتایج هست که روز به روز پیشرفته‌تر میشه و یک مدرس سئو خوب لازمه که افراد علاقه مند رو همه جوره واسه این دریای علم بی نهایت آماده و تربیت کنه. 

انتخاب بهترین مدرس سئو

هر مدرس سئو باید یک سری ویژگی‌ها داشته باشه که بتونه از پس آموزش سئو که یک مبحث کاملا تخصصیه بر بیاد و مباحث تدریس سئو رو با بهترین فن، برای دانشجویان و کارآموزانش بیان کنه.

بهترین مدرس سئو چه ویژگی‌هایی داره؟

سئو یک بخش مهم از دیجیتال مارکتینگ محسوب میشه که شامل زیرشاخه‌های زیادی میشه. یک مدرس سئو خوب باید علاوه بر دانش برای تدریس سئو، یک سری تکنیک‌ها رو هم بلد باشه تا بشه لقب بهترین مدرس سئو رو بهش نسبت داد.

سئو رو مثل کف دستش بلد باشه

از اونجایی که دنیای آنلاین یک دنیای رنگ و وارنگه و شامل بخش‌های گسترده‌ای میشه، یک مدرس و مشاور سئو خوب باید مباحث سئو رو مثل کف دستش بشناسه و با راه و چاه این مسیر آشنا باشه.

مدرس سئو باید با محورهای اصلی سئو مثل بهینه سازی داخلی و خارجی سایت‌ها، مباحث کلمات کلیدی، سئو تکنیکال، تبلیغات کلیکی (ppc) و… آشنا باشه و اون‌ها رو توی تدریس سئو به خوبی آموزش بده.

سایت رو بشناسه

یک استاد سئوی موفق برای اینکه بتونه با کارکرد کلی سایت آشنا بشه، باید اجزای مهم‌ سایت رو به خوبی بشناسه. 

اصول محتوا رو بدونه

محتوای خوب حکم خون توی رگ‌های سایت رو داره؛ هرچقدرم اجزای مختلف سایت به خوبی طراحی شده باشن، اگه خون توی رگ‌هاشون جریان نداشته باشه، عملا یک سایت ناکارآمد رو دست‌مون داریم. لازمه رتبه خوب توی صفحه نتایج، محتوای جامع و کامله.

لینک سازی

لینک سازی به دو بخش لینک سازی داخلی و لینک سازی خارجی (بک لینک) تقسیم میشه که هر کدوم راه و رسم خودشو داره و یک استاد سئو باید اونا رو بلد باشه.

با انواع سئو آشنا باشه

همانطور که بالاتر گفتم دنیای سئو خیلی رنگ و وارنگه و از بخش‌های مختلفی تشکیل شده. انواع سئو شامل موارد زیر میشه.

  1. سئو تکنیکال که تمرکزش روی ساختار کلی سایت هست که تاثیر مستقیم و غیر مستقیم بر ایندکس شدن و خزش خزنده‌های گوگل و در نهایت رتبه بندی سایت داره.
  2. سئو داخلی شامل مواردی مثل سئو محتوا، کدهای HTML، کلمات کلیدی و غیره میشه و به طور کلی شامل فعالیت‌های داخلی سایت میشه.
  3. سئو خارجی در کل به اعمالی که خارج از سایت در جهت بهتر کردن رتبه سایت انجام میشه میگن.

تجربه کافی داشته باشه

فرق یک استاد معمولی با استاد سئو خوب جایی مشخص میشه که یکیشون مو رو می‌بینه و اون یکی پیچش مو☺! سئو مبحثیه که علاوه بر یادگیری سئو شما باید پیچ و خم‌هاش رو هم بشناسید و این مسئله ممکن نیست مگر با یاد گرفتن سئو پیش یک مدرس درست و حسابی که تجربش تو این زمینه بالا باشه.

بتونه بازار رو درک کنه

مدرس سئو باید از شما یک سئو کار تمام عیار بسازه؛ واسه همین نحوه تدریس سئو این فرد باید طوری باشه که شما بتونید هر پروژه سئویی که به عهده می‌گیرید رو مطابق با ماهیت بازار مربوط به اون سایت بررسی و بهینه کنید.

از تکنیک‌های کلاه سفید و کلاه سیاه مطلع باشه 

تکنیک‌های سئو کلاه سفید همون منطقه امنی هست که گوگل، خودش برای فعالیت سئو ما در نظر گرفته؛ اما تکنیک سئو کلاه سیاه اون خط قرمزای گوگل هست که اگر ازشون رد بشیم ممکنه گوگل جریم‌مون کنه و این می‌تونه برای سئو سایت یک کابوس خیلی بد باشه. این مباحث باید به طور کامل توی تدریس خصوصی سئو آموزش داده بشن.

به روز باشه

فضای آنلاین فضایی هست که هر روز در حال تغییر و پیشرفته. بهترین مدرس سئو هیچ وقت از یادگیری دست بر نمی‌داره و همیشه دانش به روز توی مبحث سئو داره و اونا رو توی تدریس سئو هم آموزش میده.

توانایی تجزیه و تحلیل خوبی داشته باشه

جمع آوری آمارها به تنهایی برای بهینه سازی سایت کافی نیست، بلکه تحلیل این آمارها خیلی مهمه. یک استاد سئو خوب نحوه آنالیز داده‌ها رو بهتون یاد میده و توی این مسیر همراهی‌تون می‌کنه.

روابط عمومی بالا

بهترین مدرس سئو کسیه که به خوبی می‌تونه با افراد مختلف ارتباط برقرار کنه و با همه جور تیپ آدمی آشنایی داشته باشه. یک مدرس سئو باید مباحث سئو رو طوری آموزش بده که برای انواع آدم‌ها روان و قابل درک باشه.

روش‌های موفقیت رو بشناسه

اکثر استادهای سئو یک سری مباحث و اصول اولیه و روتین رو آموزش میدن؛ اما بهترین مدرس سئو، مدرسیه که فوت کوزه گری رو هم بهتون آموزش بده و تجربیاتش رو از شما دریغ نکنه.

صبر، ویژگی اصلی استاد سئو

مدرس سئو باید در آموزش این مبحث صبر و حوصله بالایی داشته باشه و ریز به ریز مباحث رو به کارآموزانش آموزش بده؛ اما یادتون باشه که همینطور که مدرس باید صبر به خرج بده، شما هم برای یادگیری سئو باید حوصله به خرج بدید تا بتونید ز غوره حلوا سازید! همچنین تو این دوره زمونه هرکسی که یک سری مفاهیم راجع به هر مبحثی می‌دونه، ممکنه خودش رو تو اون زمینه خبره و همه کاره معرفی کنه. حتی ممکنه بعضی از افراد واقعا علم خوبی توی زمینه سئو داشته باشن، اما داشتن دانش به تنهایی جوابگوی این فضا نیست و هرکسی که علم خوبی داره لزوما مدرس سئو خوبی محسوب نمیشه. پس حالا که می‌خواین این همه وقت و انرژی صرف کنید یک مدرسی رو انتخاب کنید که آموزشی که میده به صرف وقت و انرژی شما بیارزه و بتونه یه چیز به دردبخور رو بهتون یاد بده. 

هزینه مدرس سئو

هزینه مدرس سئو به عوامل مختلفی بستگی داره؛ از جمله این که:

  • نوع آموزش مدرس چطور خواهد بود؛ خصوصی یا عمومی؟

  • هزینه آموزش بر چه معیاری محاسبه میشه؛ تعداد جلسات یا ساعتی؟

  • چند جلسه یا چند ساعت قراره به شما آموزش بده؟

  • مدرس سئو مورد نظر چقدر تجربه و اعتبار داره؟ مشهوره یا نه؟

  • و… 
    هر چند نمیشه مقدار دقیقی رو به عنوان نرخ مصوب برای هزینه مدرسان سئو عنوان کرد و بسته به معیارهایی که گفتم و اون‌هایی که نگفتم، نرخ‌های متفاوتی برای یک مدرس سئو وجود داره؛ اما به طور متوسط هر جلسه آموزش سئو خصوصی حدودا 500 هزار تومن هزینه‌اش میشه.

    دنبال مدرس سئو خوب می‌گردی؟

    اگه جواب‌تون به این سوال، بله هست لطفا دست به گیرنده‌هاتون نزنید! روی همین کانال بمونید؛ چون من اینجام تا به عنوان یک مدرس سئو که سال‌هاست در این بستر فعالیت کردم کنارتون باشم.

    اگه توی سئو نوپا هستید و به دنبال آموزش‌های اولیه، دوره آموزش سئو خیلی مقدماتی یک شروع فوق العاده برای شماست. تمام مفاهیم پایه و اساسی سئو رو توی این دوره با کمترین هزینه، بهترین کیفیت و به زبان ساده یاد می‌گیرید. 

    علاوه بر این من در سایر دوره‌های آموزش سئو به معرفی و آموزش ابزارهای سئو مثل سرچ کنسول، آنالیتیکس و… به طور کامل و جامع پرداختم. طوری که بعد از گذروندن این دوره‌ها بار علمی خودتون رو در زمینه کار با ابزارهای سئو می‌بندید.